BLOG DO LORENÇATO
Por Arnaldo Lorençato
O editor sênior Arnaldo Lorençato é crítico de restaurantes há 28 anos. De 1992 para cá, fez mais de 15 000 avaliações. Também é autor do Cozinha do Lorençato, ...
Leia mais em: https://vejasp.abril.com.br/blog/arnaldo-lorencato/mandioca-cozinha-fechou/
Ons werk is helemaal zelfgemaakt en handgemaakt. Wij bereiden alles van scratch en wij gebruiken de beste ingrediënten die er zijn om u een verse, glutenvrije en heerlijke maaltijd te verzorgen met Braziliaanse smaak en ziel.
Wist je dat Brazilianen hun eigen recept en ′′ manier ′′ hebben om stroganoff te eten?
In Brazilië vind je kip, rundvlees of garnalen stroganoff, altijd gekookt met witte champignions. In de kip stroganoff Brazilianen voegen ook maïs toe in het recept!
Een ander verschil met de traditionele is dat in Brazilië stroganoff naast de tafelcreme ook tomatensaus wordt bereid.
Om te serveren, in plaats van aardappel of gekookte aardappelen is het gebruikelijk om stroganoff met witte rijst en schoenpuree te eten, wat geeft een lekkere knapperige textuur voor het gerecht.
Homemade Brazilian fresh and sustainable meals, catering services and cooking classes.
528 mensen vinden dit leuk
557 mensen volgen dit
06 20093525