Westers.nl

Humanitas | Residentie IJsselzicht | Capelle aan den IJssel


Adres
Sint Helenabaai  1
2904 AE Capelle aan den IJssel


Humanitas | Residentie IJsselzicht | Capelle aan den IJssel

Zorg- en dienstenaanbod
Het doel van het wonen in Senioren Residentie IJsselzicht is om de bewoners zolang mogelijk zelfstandig te laten wonen en de zelfredzaamheid te bevorderen. Dat kan zijn van een kleine handreiking tot zeer uitgebreide dagelijkse zorg.
De bewoner van seniorenresidentie IJsselzicht kan 24 uur per dag terugvallen op gebruikmaking van het alarm. Voor wonen in IJsselzicht is geen indicatiestelling vereist.

Voor bewoners van IJsselzicht zijn bijvoorbeeld beschikbaar: een eigen parkeerplaats (en er is volop parkeerruimte voor bezoekers), 24-uurs alarmbewaking en EHBO service, 24-uurs receptie, beveiliging en hulpverlening, informatiebalie, bewonersactiviteiten en organisatie van evenementen, organisatie van bustochten, maandelijkse diners in de zaal, optredens van artiesten, lezingen, films, modeshows maar ook kerkdiensten, medewerkers welzijn en services voor bemiddeling van particuliere huishoudelijke hulp en bemiddeling voor zorgverlening als dat nodig is, huishoudelijke dienst voor schoonmaak van algemene ruimten, desgewenst maaltijdenservice (geleverd door derden) met drie gangen keuzemenu (ook dieet), huismeester voor kleine technische handelingen en afvoer van huisvuil, een kleine supermarkt voor dagelijkse boodschappen, boodschappendienst, verzorging van belegde broodjes, borrelgarnituur, salades, buffetten e.d., kapsalon, schoonheidsspecialiste, wasserette, bibliotheek, fysiotherapie, fitness (gymnastiek en yoga), hobbyruimte, logeerkamers en berging met fietsenstalling. Wat betreft openbaar vervoer zijn metro en trein in de directe omgeving aanwezig en is er een bushalte voor de deur.